Ilta- ja vuorohoito

ILTA-JA VUOROHOITO – HULINA

Iltahoitoa on ennen klo 6 alkava ja klo 17.30 jälkeen jatkuva hoito.

Vuorohoitoa on hoito viikonloppuisin ja arkipyhinä.

Joillekin lapsille saattaa olla tylsää jäädä hoitoon illaksi tai tulla viikonloppuun; meidän tehtävämme kasvattajina on pitää illan puuhat mielenkiintoisina. Toiset lapset nauttivat siitä, kun talo rauhoittuu: saa olla joskus jopa yksin kasvattajan kanssa tai pienessä ryhmässä ja pääsee puuhaamaan kaikkea kivaa. Ilta ja viikonloppuvuoroissa korostuu täten, hieman päivävuoroa enemmän, lapsen yksilöllisyys ja jakamaton huomio.

Ilta ja viikonloppuvuoroissa keskitymme rakentamaan toiminnan huomioiden mm. lapsen vireystilan ja kiinnostuksen kohteet. Päiväkotimme kodinomaisuus tulee esiin parhaiten näissä vuoroissa, sillä saatamme yhdessä siivoilla, tehdä ruokaa, leipoa, makoilla ja katsoa Pikku Kakkosta ruuan jälkeen. Mutta myös eskaritehtävät, askartelut, retket ja musiikki tai loruhetket kuuluvat toimintaamme.

Illoissa ja viikonlopuissa korostuu myös arjen pedagogiikka; pienikin arkinen tilanne voi olla lapselle suuri oivalluksen hetki.

Hoitopaikkoja voidaan myöntää myös yli kuntarajojen!

Soita ja kysy lisää
Päiväkoti Hulina: 045-8040780

 

Näin asiakkaat kuvailevat Hulinaa

“Kotoisa ja rauhallinen. Osaava ja mukava henkilökunta!”

“Vanhempana tykkään joustavuudesta ja ihmislähtöisestä palvelusta. Lapset on aina tykännyt mennä sinne.”

“Ihanan pieni ryhmä”

“Ystävällinen ja kaikin puolin mukava palvelu.”

“Lapset viihtyvät, ihana ja ammattitaitoinen henkilökunta. Henkilökunta selvästi tulee toimeen keskenään, ihana ilmapiiri ja turvallista tuoda lapset hoitoon. “