Päivähoito

PÄIVÄHOITO – LIISANTALO

Klo 6 – 17.30 välille ajoittuva hoidon tarve.

Päivähoidossa arjen päivärytmi tuo lapsille turvaa. Arjen toistuvat tapahtumat luovat toimivan arjen pohjan, joka uuden toimintakauden alussa hiotaan ensimmäisenä kuntoon. Kun lapset, aikuiset, tilat ja toiminnot ovat käyneet tutuiksi, seuraavaksi keskitetään huomio lasten mielenkiinnon kohteisiin, ryhmädynamiikkaan ja toiminnan sisältöön.

Vasupuu toimii pedagogiikan runkona ja on huoltajille nähtävillä. Se on myös oiva väline päiväkodin dokumentointiin ja esim. sitä kautta toimintaamme arvioidaan jatkuvasti.

Toiminnassamme painotamme positiivista pedagogiikkaa, käytämme Huomaa hyvä! -materiaalia, jonka kautta opetamme lapsia näkemään hyvää itsessään, toisissaan ja ympärillään. Me kasvattajat olemme myös sitoutuneet hyvän työn ilmapiirin ylläpitämiseen; huomaamaan hyvän itsessämme, työssämme ja toisissamme.

Laukaan kunnan varhaiskasvatusyksiköiden toiminnan painopistealueina on luonto- ja liikuntakasvatus ja pienryhmätoiminta, nämä näkyvät myös meidän arjessamme. Pienessä ryhmässä lapsen yksilöllisyys tulee paremmin esille ja esimerkiksi kasvattajan on helpompi tukea, ohjata ja opettaa. Luonto- ja liikuntakasvatus näkyy vaihtelevien vuodenaikojen ja toiminnan sisällön mukaan; retkeilemme, luistelemme, hiihdämme, tutkimme, ulkoilemme päivittäin jne.

Päivähoitopaikkoja voidaan myöntää myös yli kuntarajojen!

Soita ja kysy lisää
LiisanTalo: 050-4309943

Näin asiakkaamme kuvailevat LiisanTaloa

“Ihanat hoitajat, tietää että lapsi on päivän hyvässä hoidossa, lapsen tarpeita kuunnellaan ja huomioidaan.”

“Loistava henkilökunta ja ilmapiiri. Hyvät tilat. Lapset tykkäävät olla hoidossa siellä!”

“Lapset lähtevät mielellään hoitoon. Hoitajat ovat mukavia ja huomioivat lapset yksilöinä ja lasten tarpeiden mukaan.”