Kerhotoiminta

KERHOTOIMINTA – LIISANTALO

Ma-Pe klo 9-12

Kerhotoiminta on todella hyvä vaihtoehto kotona oleville lapsille. Kerhossa lapsi voi turvallisesti harjoitella mm. erossa oloa vanhemmasta ja sosiaalisia taitoja muiden lasten kanssa.

Meillä kerhotoiminnan sisältö lähtee lapsista ja heidän mielenkiinnon kohteistaan, näin oppiminen ja oivaltaminen on lapsille mielekästä ja kiinnostavaa.

Kerhotoiminta toimii 1.9-31.5 välisellä ajalla, johon on jatkuva haku. Kerhotoimintaan voit hakea Laukaan kunnan sähköisellä hakemuksella TÄSTÄ.

Kerhon asiakasmaksut ovat tulosidonnaiset.

Maksut korkeimmassa maksuluokassa

– kerhomaksu 76,41€/kk, jos lapsi käy kerhossa 3 päivää viikossa
– kerhomaksu 50,94€/kk, jos lapsi käy kerhossa 2 päivää viikossa
– kerhomaksu 25,47€/kk, jos lapsi käy kerhossa 1 päivä viikossa

Kerhon hintaan kuuluu lounas. Eikä kerhotoiminta vaikuta kelasta saataviin tukiin. Kerhotoiminta noudattaa koulujen loma-aikoja.

Lisätietoa saat LiisanTalon numerosta 050-4309943

 

Näin kerholaisemme kuvailevat mitä kerhossa tehdään

”Kerhossa leikitään, syyään, askarrellaan, ollaan ulkona ja leikitään pihalla, soitetaan ja lauletaan! Tietty kavereiden kans niitä tehään. Kirjan lukeminen on myös hauskaa!”

 

Näin huoltajat kuvailevat kerhotoimintaa:

“Koska kerho on vain 3 tuntia, olemme tyytyväisiä, että lapset ovat saaneet valita haluamiaan leikkejä, mitä ei välttämättä kotona voi leikkiä.”

“Lapselle mukavaa viriketoimintaa ikäistensä kavereiden kanssa! Kerho on ollut myös hyvää harjoitusta/totuttelua päivähoitoa varten.”